V.22-23

Här kommer information om de två sista veckorna. Vi hoppas att vi ses på öppet hus, välkomna.

Måndag 28/5 Klassresa
Tisdag 29/5  Studiebesök på Stora Enso. Alla har idrott efter lunch.
Torsdag 31/5 Öppet hus Vernissage kl. 17-19 Drop in!
Fredag 1/6 Rudsseleverna besöker sina nya klasser. Ni kommer tillbaka till Skattkärrsskolan efter besöket. Föräldrar ansvarar för transport till Rud och tillbaka till vår skola.
Vi övar inför sånger inför skolavslutningen, ser på filmen “Flugornas Herre” och avslutar dagen i Tegelparken. Man får ta med egen fika om man vill.

Måndag 4/6 Fotbollsmatch mot lärarna. Städning av klassrum och bänk. TA MED STOR PAPPERSPÅSE.
Tisdag 5/6 Gemensamhetsdag. Grilllunch ute på skolgården.
Onsdag 6/6 LEDIGA
Torsdag 7/6 Avslutningslunch för åk 6, vi äter lite senare än vanligt och bjuds på “fin lunch”. Meddela om ni ska ha ledighet för student. Lämna in ledighetsansökan!
Fredag 8/6 Skolavslutning kl.9.00, information har skickats via mail.

INFORMATION SKOLAVSLUTNING!

Åk 6 börjar i klassrummet kl 8 och åker gemensamt med buss till Östra Fågelvikskyrka. Denna stund vill vi ha eleverna lite för oss själva, en sista gång.
Ni vårdnadshavare är välkomna till skolavslutningen i kyrkan kl. 9.00.

Tänk på att bussarna, 3 st,  ska kunna vända samt parkera precis utanför kyrkan.
Var snäll och parkera bilen så bussarna kommer fram.
Programmet pågår ca 40 min och därefter samlas åk 6 och vårdnadshavare på andra sidan parkeringen, på gräsplan för att önska glad sommar. Vi vill att ni föräldrar som är med i kyrkan går dit direkt eftersom vi har en sittning som börjar efter vår och det kan bli lite fullt med folk utanför kyrkan.
Vi slutar skoldagen efter avslutningen i kyrkan och eleverna kan därför åka hem med de vårdnadshavare som är med vid kyrkan. Övriga elever åker med bussen tillbaka till skolan. Skolskjutsar går kl. 12.15 denna dag.
Vi behöver få reda på om ditt barn ska åka med oss tillbaka till skolan.
Meddela oss med ett mail innan den 8/6.
Hör vi inget antar vi att ert barn INTE ska åka med oss tillbaka.

Brev nedan om skolavslutning från skolledning, klicka på länken:

20180522151911241

Sommarhälsningar